PERTHIN SUOMALAINEN KIRKKO

Immanuel finnish lutheran church  PERTH

Perthin Suomi-koulu

Suomi-koulu tutustuttaa lapset Suomen kieleen ja kulttuuriin. Siellä on mahdollisuus tavata muita Australian-suomalaisia ja lapset saavat mahdollisuuden oppia ja käyttää suomen kieltä saman ikäisten kanssa. Oppiminen on tehty hauskaksi mm. laulujen, leikkien ja askartelun varjolla. Oppitunti on 60 minuuttia pitkä, jonka jälkeen lapsille on varattu leikkiaikaa ja vanhemmilla on tilaisuus puhua suomea kahvikupin äärellä.

Suomi-koulu kokoontuu joka toinen lauantai klo 14-15.30 Suomi-kirkolla, Parkwoodissa. Koulun lukukaudet ovat yhtenäiset Länsi-Australian koulujen kanssa.

Vapaita paikkoja voi tiedustella sähköpostitse: suomikouluperth@gmail.com.
Voit ilmoittaa lapsesi kouluun sähköpostitse täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Perthin Suomi-koulun toiminta rahoitetaan mm. lukukausimaksuilla ja Suomi- seuran vuotuisella tuella.
Vuonna 2016 Perthin Suomi-koulu ry sai tukea Lotterywestiltä kalustehankintoihin.

Perth Finnish School

Perth Finnish School introduces Finnish language and culture to children and youth. It provides an opportunity to meet other (first- or multi-generation) Finns in Australia and kids have a chance to learn and speak Finnish with their peers. Learning is fun as it takes place through songs, games, play, arts and crafts. Each lesson lasts 60 minutes, after which kids can free-play and parents and guardians can meet and greet over a cup of coffee.

Perth Finnish School takes place on Saturdays every fortnight, 2-3.30pm. Our venue is located at the Immanuel Finnish Lutheran Church of Perth in Parkwood. The school terms follow the Western Australian school system. Inquire vacancies by email at: suomikouluperth@gmail.com. You can enrol by filling in an enrolment form.

Perth Finnish School is funded by small tuition fees and operations grants from the Finland Society. In 2016, Perth Finnish School also received a grant from Lotterywest to update its furniture to offer safer and more inviting, child-friendly environment for learning.

RYHMÄT / CLASSES

SIILIT (alle kouluikäisten leikki- ja lauluryhmä/ under school aged children)
ORAVAT
(kindy- 2.luokkalaiset/ from kindy to 2nd grade)