PERTHIN SUOMALAINEN KIRKKO

Tapahtumakalenteri

MARRASKUU

La  17.11 klo 11-14 Joulukorttipaja
Tarjolla malleja ja ideoita, tai sovella oman inspiraation mukaan. Materiaalimaksu $10 jos teet kortit omaan kayttoon; jos haluat lahjoittaa kortteja Suomi-koulun ja Suomi-kirkon varainhankintaan, osallistuminen maksuton. Tarjolla kahvit ja piparit seka iloista suomiseuraa.

La  24.11 klo 12 Perhejumalanpalvelus
ja rippikouluinfo & ilmoittautuminen
Tervetuloa mukaan kaikki "vauvasta vaariin"! Jumalanpalvelus on kaksikielinen.
Perhejumalanpalvelus on seurakunnan yhteinen ehtoollisjumalanpalvelus, jossa otetaan erityisesti huomioon lapsiperheet. Eri ikäiset lapset voivat tulla vanhempiensa kanssa ehtoollispöytään ja nauttia ehtoollisen tai saada siunauksen. Jumalanpalveluksen yhteydessä rippikouluinfo sekä ilmoittautuminen rippikouluun.

La  24.11 klo 14-15.30 Suomi-koulu

JOULUKUU

La  1.12 klo 12 Lauantaipiirin pikkujoulut
Lauantaipiiri kokoontuu yhteisen juttelun ja kahvin pariin kerran kuukaudessa. Mukaan voi ottaa pientä kahvin kanssa syötävää ja kahvirahan. Tervetuloa!

Su 2.12 klo 12 Joululounas
Tervetuloa joululounaalle Perthin suomalaisten kesken!
Tarjolla perinteisiä jouluruokia kuten kinkkua, rosollia, joululaatikoita ja jälkiruokaa sekä kahvit hintaan $20/ aikuinen ja $10/ lapsi. Ohjelmassa lisäksi arpajaiset. Myytävänä myös muita suomalaisia herkkuja Suomi-kaupassa sekä Suomi-koulun järjestämä leivonnais- ja joulukorttimyynti, jolla kerätään varoja koulun toimintaan. Kirjasto on auki tapahtuman ajan.

La 8.12 klo 13-14 Rippikoulu

La 8.12 klo 14 Suomi-koulun joulujuhla

Su 16.12 klo 16 Kauneimmat joululaulut
Tule mukaan laulamaan Joulu sydämeesi! Tarjolla glögiä ja pipareita. Mukaan voi lisäksi ottaa muuta syötävää nyyttikestiperiaatteella ja kahvirahan.

Ti 25.12 klo 9 Joulukirkko
Kello löi jo viisi, lapset herätkää! Tervetuloa perinteiseen jouluaamun kirkkoon.Jumalanpalveluksen jälkeen juodaan kirkkokahvit ja pöytään voi tuoda jotain nyyttikestiperiaatteella. Olkoon maassa rauha ja ihmisillä hyvä tahto.

TAMMIKUU

La  5.1 klo 12 Lauantaipiiri

La 12.1 klo 13 Kirjastotalkoot
Kirkolla on laaja suomenkielinen kirjasto. Tervetuloa järjestelemään kirjoja mukavassa seurassa muiden lukemisesta kiinnostuneiden kanssa. Talkooväelle tarjoamme kahvit ja suomalaisia kirjoja. Mukaan voi ottaa kahvin kanssa  syötävää.

Su 13.1 klo 10.30 (huom. aika) Jumalanpalvelus
Tervetuloa jumalanpalvelukseen ja kirkkokahveille. Mukaan voi ottaa kahvin kanssa syötävää ja kahvirahan. Tervetuloa!

HELMIKUU

La  2.2 klo 12 Lauantaipiiri

Su 24.2 klo 12 Laskiainen
Tervetuloa juhlimaan laskiaista helteen keskellä ja tapaamaan muita Perthin suomalaisia! Tarjolla hernekeittoa ja pannukakkua hintaan $10/ aikuinen ja $5/ lapsi.

MAALISKUU

La  2.3 klo 12 Lauantaipiiri

Su 17.3 klo 10.30 (huom. aika) Jumalanpalvelus ja kirkkovaltuuston vuosikokous
Tervetuloa jumalanpalvelukseen ja kirkkokahveille. Mukaan voi ottaa kahvin kanssa syötävää ja kahvirahan. Seurakunnan vuosikokous alkaa heti kahvien jälkeen. Uudet jäsenet ovat erittäin tervetulleita!

Su 24.3 klo 10.30 (huom. aika) Jumalanpalvelus ja konfirmaatiojuhla
Tervetuloa jumalanpalvelukseen ja rippikoulun konfirmaatiojuhlaan. Mukaan voi ottaa kahvin kanssa syötävää ja kahvirahan.