PERTHIN SUOMALAINEN KIRKKO

Immanuel finnish lutheran church  PERTH

Tapahtumakalenteri

COVID -19 tilanne
Perthin Suomi-kirkko on avoinna alueen säännösten mukaan.
Muistathan, että mikäli olet sairaana (kurkkukipu, nuha, yskä tai kuume) tai ollut kontaktissa COVID-19:ta sairastavan henkilön kanssa, sinun tulee pysyä kotona. Kirkolla on käytössä käsidesit, kyltit, ylimääräiset siivousrutiinit ja turvavälit sekä osanottajalistat ja seuraamme tilannetta jatkuvasti.

TOUKOKUU

La 8.5 klo 9-14 Kirpputori
Tervetuloa ostoksille Suomi-kirkon kirppikselle! Myynnissä mm. lasten ja aikuisten vaatteita, leluja, kodintarvikkeita, tauluja, kirjoja jne. Otamme vastaan tavaralahjoituksia kaikkien tapahtumien yhteydessä ennen kirpputoria (etenkin lelut, kodintarvikkeet ja astiat ovat toivottuja).

La 8.5 klo 12-15 Karjalanpiirakoiden tekoa
Tule mukaan opettelemaan karjalanpiirakoiden tekoa hyvässä Suomi-seurassa! Hinta on $20/ hlö ja tilaa on 12:sta ensimmäiselle innokkaalle. Hinta sis. tarvikkeet ja saat mukaan muutaman itsetehdyn uunituoreen maistiaisenkin. Mukaan voit ottaa essun ja kaulimen ja lisäksi uunipellin jos kotoa löytyy. Sitoutuvat ilmoittautumiset Riinalle sähköpostilla tai tekstarilla: riina_holopainen@hotmail.com tai 0415 978 208.

La 15.5 klo 14 Suomi-koulu

La 29.5 klo 14 Suomi-koulu

KESӒKUU

La  5.6 klo 12 Lauantaipiiri
Lauantaipiiri kokoontuu yhteisen juttelun ja kahvin pariin kerran kuukaudessa. Tällä kertaa tehdään talkoovoimin karjalanpiirakoita myyntiin juhannusjuhliin kirkon hyväksi. Otathan mukaan essun, kaulimen ja uunipellin jos kotoa löytyy. Mukaan voi ottaa pientä kahvin kanssa syötävää ja kahvirahan. Tervetuloa!

La 12.6 klo 14 Suomi-koulu

La 19.6 klo 12 Juhannusjuhlat
Tule juhlimaan juhannusta Perthin suomalaisten kesken! Sisäänpääsymaksu $10/ aikuinen ja $5/ lapsi sis. grillimakkaran, kahvit, ruokailuvälineet ja grillin käytön sekä kilpailuihin osallistumisen palkintoineen. Voit tuoda mukaan myös omaa grillattavaa. Muut ruoat nyyttikestiperiaatteella, eli tuo jotain pöytään (esim. salaattia, suolaista tai makeaa naposteltavaa). Luvassa mm. mölkkyä ja tikanheittoa ja arpajaiset. Varaathan mukaan käteistä.

La 26.6 klo 14 Suomi-koulu Juhannus/Midsummer

HEINӒKUU

La  3.7 klo 12 Lauantaipiiri
Lauantaipiiri kokoontuu yhteisen juttelun ja kahvin pariin kerran kuukaudessa. Mukaan voi ottaa pientä kahvin kanssa syötävää ja kahvirahan. Tervetuloa!

La 24.7 klo 14 Suomi-koulu

ELOKUU

La  7.8 klo 11 (huom. aika) Kansallispukujen tuuletuspäivä
Nyt on aika kaivaa kaapista kansallispuvut tai vaikka Marimekon raitapaita tai kukkamekko ja tulla juhlimaan suomalaisuutta hyvässä seurassa! Järjestämme lisäksi arpajaiset. Mukaan voi ottaa kahvin kanssa syötävää ja kahvirahan. Tervetuloa!

La 7.8 klo 14 Suomi-koulu

La 21.8 klo 14 Suomi-koulu