Immanuel finnish lutheran church  PERTH

Tapahtumakalenteri

TOUKOKUU

Pe 17.5 klo 18 Word and Wine
Tervetuloa viettämään iltaa pastori Vainikan kanssa ja keskustelemaan teologiaan liittyvistä asioista viinilasin ja juustojen kera. Voit tuoda pöytään jotain syötävää ja osallistumismaksun $10/ hlö.

La 18.5 klo 11 Jumalanpalvelus
Jumalanpalveluksen pitää pastori Ian Vainikka. Olemme esteettömässä tilassa isommassa kirkossa. Voit tuoda mukaan jotain kahvipöytään ja kahvirahan. Jumalanpalveluksen aikana kerätään kolehti seurakunnan hyväksi.

La 18.5 klo 14 Suomi- koulu

KESÄKUU

​La 1.6 klo 12 Lauantaipiiri
Lauantaipiiri kokoontuu yhteisen juttelun ja kahvin pariin kerran kuukaudessa. Mukaan voi ottaa pientä kahvin kanssa syötävää ja kahvirahan. Tervetuloa!

La 8.6 klo 14 Suomi- koulu

La 22.6 klo 14 Suomi- koulun juhannusretki