Immanuel finnish lutheran church  PERTH

PERTHIN SUOMALAINEN KIRKKO

 
Tapahtumakalenteri

LOKAKUU

La 7.10 klo 10 alkaen Pihatalkoot
Tule mukaan keväisiin pihatalkoisiin kivassa porukassa. Mukaan voi ottaa esim. trimmerin, puutarhasakset, hanskat, kottikärryn tmv. jos kotoa löytyy, mutta meillä on myös lainaksi välineitä. Laitamme tarjolle talkooväelle purtavaa ja kahvit. Keittiön puolelle tarvitaan myös apulaisia ja voit tuoda mukaan jotain pöytään laitettavaa. 

La 14.10 klo 14 Suomi- koulu

Su 15.10 klo 9.30 Jumalanpalvelus
Pastori Ian Vainikka toimittaa jumalanpalveluksen. Jumalanpalveluksen aikana kerätään kolehti seurakunnan toiminnan hyväksi. Kirkkokahvit juodaan jumalanpalveluksen jälkeen, mukaan voit tuoda kahvileipää ja kahvirahan. Kirkkokahvit ovat samassa tilassa (ei portaita). 

La 28.10 klo 14 Suomi- koulu

MARRASKUU

La 4.11 klo 12 Lauantaipiiri
Lauantaipiiri kokoontuu yhteisen juttelun ja kahvin pariin kerran kuukaudessa. Mukaan voi ottaa pientä kahvin kanssa syötävää ja kahvirahan. Tervetuloa!

La 11.11 klo 14 Suomi- koulu

La 25.11 klo 14 Suomi- koulu

JOULUKUU 

La 2.12 klo 12 Lauantaipiirin pikkujoulut
Lauantaipiiri kokoontuu yhteisen juttelun ja kahvin pariin kerran kuukaudessa. Mukaan voi ottaa pientä kahvin kanssa syötävää ja kahvirahan. Tervetuloa!

Su 3.12 klo 12 Perinteinen suomalainen joululounas

Tervetuloa joululounaalle Perthin suomalaisten kesken!
Tarjolla perinteisiä jouluruokia kuten kinkkua, rosollia, joululaatikoita ja jouluista jälkiruokaa sekä kahvit hintaan $25/ aikuinen ja $10/ lapsi (3-12v), alle 3v ilmainen. Varaathan mukaan käteistä. Ohjelmassa lisäksi arpajaiset ja myynnissä suomalaisia herkkuja, joulukortteja ym. Kirjasto on auki tapahtuman ajan.


La 9.12 klo 14 Suomi- koulun joulujuhla

La 16.12 klo 15 Kauneimmat joululaulut
Tervetuloa koko perheen voimin virittäytymään joulutunnelmaan laulamalla perinteisiä suomalaisia joululauluja mukavassa seurassa!
Tarjolla glögiä, kahvi/tee ja pipareita osallistumismaksu $10/ aikuinen ja $5/ lapsi . Mukaan saa tuoda lisäksi syötävää nyyttikestiperiaatteella. Suomi-kauppa ja kirjasto ovat avoinna!

Su 17.12 klo 9.00 Joulukirkko

Pastori Ian Vainikka saapuu Perthiin toimittamaan joulujumalanpalveluksen. Jumalanpalveluksen aikana kerätään kolehti seurakunnan toiminnan hyväksi. Jumalanpalveluksen jälkeen juodaan kirkkokahvit. Kirkko tarjoaa kahvit, muu tarjoilu nyyttikesti periaatteella. Kirkkokahvit ovat samassa tilassa (ei portaita). Suomi-kauppa ja kirjasto ovat avoinna myös!

​TAMMIKUU

Ei tapahtumia