PERTHIN SUOMALAINEN KIRKKO

Tapahtumakalenteri

LOKAKUU

La  5.10 klo 12 Lauantaipiiri
Lauantaipiiri kokoontuu yhteisen juttelun ja kahvin pariin kerran kuukaudessa. Mukaan voi ottaa pientä kahvin kanssa syötävää ja kahvirahan. Tervetuloa!

La 19.10 klo 14-15.30 Suomi-koulu

La 26.10 klo 9-14 Kirppis

Tervetuloa ostoksille Suomi-kirkon kirppikselle! Myynnissä mm. lasten ja aikuisten vaatteita, leluja, kodintarvikkeita, tauluja, kirjoja jne. Otamme vastaan tavaralahjoituksia kaikkien tapahtumien yhteydessä ennen kirpputoria (etenkin lelut, kodintarvikkeet ja astiat ovat toivottuja).

MARRASKUU

La  2.11 klo 11 Suomen Valkoisen Ruusun kunniamitalin luovutustilaisuus: Henna Stanley
Tasavallan Presidentti on myöntänyt sotaveteraani Henna Stanleylle Suomen Valkoisen Ruusun kunniamitalin, jonka saapuu paikalle luovuttamaan Suomen Australian suurlähettiläs Lars Backström Canberrasta. Tilaisuus on kaikille avoin ja juhlava tilaisuus, jonka jälkeen juodaan kakkukahvit. Kirkko tarjoaa kahvit ja muu tarjoilu toteutetaan nyyttikestiperiaatteella.

La 2.11 klo 14-15.30 Suomi-koulu

La 16.11 klo 14-15.30 Suomi-koulu

La 30.11 klo 14-15.30 Suomi-koulu

JOULUKUU

Su 1.12 klo 12 Perinteinen suomalainen joululounas
Tervetuloa joululounaalle Perthin suomalaisten kesken! Tarjolla perinteisiä jouluruokia kuten kinkkua, rosollia, joululaatikoita ja jälkiruokaa sekä kahvit hintaan $20/ aikuinen ja $10/ lapsi. Ohjelmassa lisäksi arpajaiset. Myytävänä myös muita suomalaisia herkkuja.

Pe 6.12 klo 18 alkaen Kauneimmat joululaulut
Tule mukaan laulamaan Joulu sydämeesi! Osallistumismaksu $5/hlö kattaa glögin ja kahvin/teen ja piparin. Mukaan voi lisäksi ottaa muuta syötävää nyyttikestiperiaatteella.Ohjelmassa lisäksi arpajaiset.

La  7.12 klo 12 Lauantaipiirin pikkujoulut

Su 8.12 klo 10.30 Jumalanpalvelus (huom.aika)
Pastori Ian Vainikka saapuu Perthiin toimittamaan jumalanpalveluksen. Jumalanpalveluksen aikana kerätään kolehti seurakunnan toiminnan hyväksi. Jumalanpalveluksen jälkeen juodaan kirkkokahvit. Kirkko tarjoaa kahvit, muu tarjoilu nyyttikesti periaatteella.

La 14.12 klo 14-15.30 Suomi-koulun joulujuhlat

HELMIKUU