PERTHIN SUOMALAINEN KIRKKO

Tapahtumakalenteri

MAALISKUU

La  2.3 klo 12 Lauantaipiiri
Lauantaipiiri kokoontuu yhteisen juttelun ja kahvin pariin kerran kuukaudessa. Mukaan voi ottaa pientä kahvin kanssa syötävää ja kahvirahan. Tervetuloa!

La 9.3 klo 12-14 Rippikoulu

La 9.3 klo 14-15.30 Suomi-koulu

Su 17.3 klo 10.30 (huom. aika) Jumalanpalvelus ja konfirmaatiojuhla
Tervetuloa jumalanpalvelukseen ja rippikoulun konfirmaatiojuhlaan. Mukaan voi ottaa kahvin kanssa syötävää ja kahvirahan.

Su 24.3 klo 10.30 (huom. aika) Jumalanpalvelus ja kirkkovaltuuston vuosikokous

Tervetuloa jumalanpalvelukseen ja kirkkokahveille. Mukaan voi ottaa kahvin kanssa syötävää ja kahvirahan. Seurakunnan vuosikokous alkaa heti kahvien jälkeen. Uudet jäsenet ovat erittäin tervetulleita!

HUHTIKUU

La  6.4 klo 12 Lauantaipiiri