Immanuel finnish lutheran church  PERTH

PERTHIN SUOMALAINEN KIRKKO

Tapahtumakalenteri

COVID -19 tilanne
Perthin Suomi-kirkko on avoinna alueen säännösten mukaan.
Muistathan, että mikäli olet sairaana (kurkkukipu, nuha, yskä tai kuume) sinun tulee pysyä kotona. Kirkolla on käytössä käsidesit, kyltit, ylimääräiset siivousrutiinit  ja seuraamme tilannetta jatkuvasti.

KESÄKUU

La  4.6 klo 12 Lauantaipiiri
Lauantaipiiri kokoontuu yhteisen juttelun ja kahvin pariin kerran kuukaudessa. Mukaan voi ottaa pientä kahvin kanssa syötävää ja kahvirahan. Tervetuloa!

La 11.6 klo 14-15.30 Suomi-koulu

Su 19.6 klo 12 Juhannusjuhlat
**Huomaathan muutokset tapahtumassa. Valitettavasti järjestäjän COVID-19 tapauksen takia olemme joutuneet karsimaan tarjoiluista ja muuttamaan tapahtumaa, mutta pidetään silti hauskaa! **
Tule mukaan juhlimaan keskikesän juhlaa perinteiseen malliin!
Paistetaan grillimakkaraa ja tarjolla on kahvit kahvileivän kera (mukaan voi tuoda muutakin grillattavaa). Aikuisilta $10 / lapset $5.
**HUOM ! **Muut tarjoilut ovat nyyttikestiperiaatteella eli Bring your own plate (esim. salaattia, perunasalaattia tmv ja laitetaan se pöytään kaikille).
Järjestämme lisäksi arpajaiset ja mölkkyä.

La 25.6 klo 14-15.30 Suomi-koulun retki Fred Jacoby puistoon

HEINÄKUU