PERTHIN SUOMALAINEN KIRKKO

Suomi 100- juhla järjestetään lauantaina 2.12.2017 klo 16 alkaen
Cottesloe Beach Hotellilla.

Finland 100-years- celebration
will be hosted at the Cottesloe Beach Hotel on Saturday 2nd of Dec 2017 from 4pm.

Tickets to the event will be available for purchase directly from the Church by cash on 28th Oct 3.30pm during Finnish school Christmas sale event and on 4th Nov 12pm during Lauantaipiiri.

From 1st Nov tickets will also be sold via this website. Cash prices for tickets are $40/ adult and $25/ child (under 13 years). By buying the tickets at the Church you can avoid paying credit card surcharges that are payable for online transactions.

Tapahtumakalenteri

LOKAKUU

la 14.10 klo 11 Askartelutalkoot
Tule mukaan askartelemaan joulukortteja ja joulukoristeita joulumyyjäisiin. Keräämme varoja Suomi 100-itsenäisyyspäiväjuhlan järjestämiseen myymällä tuotteita joulumarkkinoilla.

la 14.10 klo 14-15.30 Suomi-koulu

la 28.10 klo 14-15.30 Suomi-koulu

la 28.10 klo 15.30 alkaen Suomi-koulun joulumarkkinat

Tervetuloa Suomi-koulun ensimmäisille joulumarkkinoille! Myynnissä on jouluisia tuotteita (joulukortteja, koristeita), ruisleipää ja leivonnaisia! Tarjolla puuroannos, piparia ja glögiä hintaan $10/aikuinen, $5/lapsi. Tuotot käytetään Suomi 100-juhlan järjestämiseen 2.12.2017. Tapahtuma on Suomi-koulun jälkeen lauantaina ja jo lokakuun lopussa, jotta jää aikaa lähettää postikortit Suomeen

MARRASKUU

la 4.11 klo 12 Lauantaipiiri
Lauantaipiiri kokoontuu yhteisen juttelun ja kahvin pariin kerran kuukaudessa. Mukaan voi ottaa pientä kahvin kanssa syötävää ja kahvirahan. Tervetuloa!

la 11.11 klo 14-15.30 Suomi-koulu

la 25.11 klo 14-15.30 Suomi-koulu

JOULUKUU

la 2.12 klo 16 Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhla Cottesloe Beach- hotellissa

Koko perheelle sopiva, juhlava mutta rento cocktail-tilaisuus, jossa suomalaiset pääsevät yhdessä juhlistamaan Suomen historian merkkipaalua upeissa rantamaisemissa. Tilaisuudessa on tarjolla ruokaa, juomaa, suomalaista musiikkia, ohjelmaa ja iloista seuraa. Puhujina mm. Suomen Perthin kunniakonsuli ja Suomi-konferenssin pääsihteeri.
Lippuja tapahtumaan voi ostaa kirkolta käteisellä Suomi-koulun Joulumyyjäisissä la 28.10 ja Lauantaipiiristä 4.11. Lisäksi myymme lippuja näiden nettisivujen kautta 1.11.2017 alkaen. Käteisliput ovat $40/ aikuinen ja $25/ lapsi (alle 13v). Nettisivuilta ostettuna lippuihin lisätään pakolliset maksutapakulut jotka voi välttää ostamalla liput suoraan kirkolta käteisellä.

Su 3.12 klo 11 alkaen Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalvelus

Pastori Ian Vainikka toimittaa jumalanpalveluksen suomeksi ja englanniksi. Jumalanpalveluksen aikana kerätään kolehti seurakunnan toiminnan hyväksi.
Jumalanpalveluksen jälkeen juodaan Suomen 100-vuotis itsenäisyyspäivän kunniaksi juhlavat kirkkokahvit. Kirkko tarjoaa kahvit, muu tarjoilu nyyttikesti periaatteella.

la 9.12 klo 14 alkaen Suomi-koulun joulujuhla

Su 17.12.2017 klo 12 alkaen Joululounas

Tervetuloa suomalaiselle perinteiselle joululounaalle Perthin suomalaisten kesken! Tarjolla perinteisiä jouluruokia kuten kinkkua, rosollia, joululaatikoita ja jälkiruokaa sekä kahvit hintaan $20/ aikuinen ja $10/ lapsi. Ohjelmassa lisäksi arpajaiset ja suomalaisia joululauluja. Myytävänä myös muita suomalaisia herkkuja.

TAMMIKUU

la 6.1 klo 12 Lauantaipiiri